Wedding Planner

Assessorem, dissenyem i coordinem bodes especials.

Els casaments estan canviant i proposem enllaços fora d’allò estàndard i impersonal. La parella és un univers format per diferents móns: la família, els amics, els viatges compartits, les experiències viscudes, l’aprenentatge l’un de l’altre, ... És per això que aquest dia tant important ha de ser reflex d’aquest conjunt.
Nosaltres us podem organitzar i dissenyar un casament a mida!


Asesoramos, diseñamos y coordinamos bodas especiales.

Las bodas están cambiando y proponemos enlaces que salgan de lo estandard e impersonal. La pareja es un universo formado por diferentes mundos: la familia  los amigos, los viajes compartidos, las experiencias vividas, el aprendizaje del uno con el otro, ... Es por eso que este día tan importante tiene que ser el reflejo de este conjunto.
Nosotros os podemos organizar y diseñar una boda a medida!
Oferim diferents opcions perquè escullis la que més s’adapti a les teves necessitats:

OPCIÓ INTEGRAL: Disseny i coordinació de l’enllaç.
Us ajudem a buscar un leitmotiv, un fil conductor que doni sentit a l’esdeveniment, i a dissenyar el casament, aportant coneixements i experiència. Proposem localitzacions, distribució i decoració. Ens encarreguem de la coordinació (proveïdors, fotògrafs, càtering, etc.) perquè el vostre enllaç surti a la perfecció, i així gaudir aquest dia tan especial. El casament que sempre heu imaginat!

OPCIÓ DECORACIÓ: Distribució i decoració.
Serà un casament per recordar! Sense intervenir en la coordinació de l’esdeveniment, us assessorem, proposem diferents idees i ens encarreguem de decorar el (o els) espais segons els vostres gustos i personalitat. L’objectiu és que us sentiu a gust i que sorpreneu als convidats amb una ambientació especial. Per tenir un espai únic i a mida!

OPCIÓ COORDINACIÓ: Només el dia de l’enllaç.
Després de tots els preparatius i arribat el gran dia, dediqueu-vos-el, gaudiu-lo amb plenitud. Ens encarreguem de la coordinació perquè surti a la perfecció i no us haureu d’ocupar ni preocupar de res!


Ofrecemos diferentes opciones para que escojas la que más se adapte a tus necesidades:

OPCIÓN INTEGRAL: Diseño y coordinación de la boda.Os ayudamos a buscar un leitmotiv, un hilo conductor que de sentido al evento, y a diseñar la boda, aportando conocimientos y experiencia. Proponemos localizaciones, distribución y decoración. Nos encargamos de la coordinación (proveedores, fotógrafos, catering  etc.) para que vuestra boda salga ala perfección, y así disfrutar de este día tan especial. La boda que siempre habéis imaginado.

OPCIÓN DECORACIÓN: Distribución y decoración.Será una boda para recordar! Sin intervenir en la coordinación del evento, os asesoramos, proponemos diferentes ideas y nos encargamos de decorar el (o los) espacios según vuestros gustos y personalidad. El objetivo es que os sintáis a gusto y que sorprendáis a los invitados con una ambientación especial. Para tener un espacio único y a medida!

OPCIÓN COORDINACIÓN: Solamente el día de la boda.Después de todos los preparativos y arribado el gran día, os lo tenéis que dedicar, disfrutarlo con plenitud. Nos encargamos de la coordinación para que salga a la perfección y no os tengáis que preocupar por nada!Comptem amb servei de DISSENY GRÀFIC per a les vostres invitacions de casament, les minutes, el seatingplan, etc.

Oferim també serveis d'organitzazció per a qualsevol altre esdeveniment que imagineu, com Baby Showers, festes d'aniversari, noces de plata i or, etc.Contamos con servicio de DISEÑO GRÁFICO para vuestras invitaciones de boda, las minutas, el seatingplan, etc.
Ofrecemos también servicios de organización para cualquier otro evento que imaginéis, como Baby Showers, fiestas de cumpleaños, bodas de plata y oro, etc. 

©Copyright 2011 Ohlalà! | TNB