Aquestes som nosaltres

dijous, 23 de maig del 2013




Benvinguts al blog d’Ohlalà!
Hem cregut necessari que el primer post sigues la nostra presentació, perquè conegueu a les tres sòcies que formem l’empresa.
Portem temps dins l’apassionant món dels esdeveniments i ara ens hem decidit a ajuntar-nos per poder aportar cadascuna la seva experiència professional i crear esdeveniments únics.

Aquestes som nosaltres:

La Laia, interiorista de professió, apassionada del disseny i de totes les coses autèntiques que es va trobant a la vida. És creativa i amant dels DIY. Li encanta l’adrenalina del dia de muntatge en un esdeveniment, el disseny de mobiliari i respirar aire pur en muntanyes de 4000 metres. La seva experiència en els muntatges efímers l’ha convertit en una persona resolutiva i eficaç. 


La Marta, professional de l’estètica i tota una Crafter. Sempre amb la imaginació a punt! No se li resisteix res que pugui crear amb les mans i que pugui reciclar. La torna boja la rebosteria, i, sobretot, tot el que vagi lligat a la paraula “cake”: cup cakes, cake pops, plum cakes,… i és una artista del fondant. Quan se li posa una cosa al cap no para fins que l'aconsegueix, és una persona perseverant. La seva gran afició és viatjar i viure aventures noves.

La Gemma, la account manager de l’empresa, que té un màster en perfecció. No surt de les seves mans res que no ho hagi revisat mil cops, així s’assegura de que tot surti rodó. La caracteritza la seva capacitat de planificació i l’obsessiona l’ordre, sempre ho té tot sota control i no se li escapa res! Li agrada el tracte amb la gent i cuidar els petits detalls de la vida, però el que realment l’apassiona és el món de l’estètica i també moure l’esquelet. És una persona inquieta que no sap estar sense fer res.

Molt aviat anirem penjant fotos dels projectes que estem fent i també de les coses que ens aporten idees noves i que són la nostra font d’inspiració.


Bienvenidos al blog de Ohlalà!
Hemos creído necesario que el primer post sea nuestra presentación, para que conozcáis a las tres socias que formamos la empresa.
Llevamos tiempo dentro del apasionante mundo de los eventos y ahora hemos decidido juntarnos para aportar cada una su experiencia profesional y crear eventos únicos.

Estas somos nosotras:

Laia, interiorista de profesión, apasionada del diseño y de todas las cosas auténticas que se va encontrando por la vida. Es creativa y amante de los DIY. Le encanta la adrenalina del día de montaje de un evento, el diseño de mobiliario y respirar aire puro en montañas de 4000 metros. Su experiencia en los montajes efímeros la ha convertido en una persona resolutiva y eficaz.

Marta, profesional de la estética y toda una Crafter. ¡Siempre con la imaginación a punto! No se le resiste nada que pueda crear con las manos y que pueda reciclar. La vuelve loca la repostería y, sobretodo, todo lo que vaya ligado a la palabra “cake”: cup cakes, cake pops, plum cakes,… y es una artista del fondant. Cuando se le mete algo en la cabeza no para hasta conseguirlo, es una persona perseverante. Su gran afición es viajar y vivir nuevas aventuras.

Gemma, la account manager de la empresa, que tiene un máster en perfección. No sale de sus manos nada que no haya revisado mil veces, así se asegura de que todo salga redondo. La caracteriza su capacidad de planificación y le obsesiona el orden, siempre lo tiene todo bajo control y ¡no se le escapa nada! Le gusta el trato con la gente y cuidar los pequeños detalles de la vida, pero lo que realmente le apasiona es el mundo de la estética y también mover el esqueleto. Es una persona inquieta que no sabe estar sin hacer nada.

Muy pronto iremos colgando fotografías de los proyectos que estamos haciendo y de también de las cosas que nos aportan ideas nuevas y que son nuestra fuente de inspiración.
 

©Copyright 2011 Ohlalà! | TNB